Saturday , December 10 2022

Adrian Sârbu, după noaptea petrecută în arestul Poliţia Capitalei: A fost COOL!

adrian_sarbu

Omul de afaceri Adrian Sârbu a fost adus, marţi, la Parchetul General, pentru a da declaraţii în dosarul de evaziune fiscală de la Mediafax Group. Sârbu a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, fiind acuzat de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare.
Adrian Sârbu a fost adus, marţi, la noi audieri la Parchet, după ce şi-a petrecut noaptea de luni spre marţi în arestul Poliţiei Capitalei. Întrebat de jurnalişti cum a fost în arest, Adrian Sârbu a precizat că a fost “cool”.
La plecare, Adrian Sârbu a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, spunând: “N-am voie să vorbesc.”
Adrian Sârbu a fost ridicat de ofiţerii de la Parchetul General luni seară, de la sediul agenţiei de presă Mediafax. Omul de afaceri este urmărit penal pentru instigare la evaziune fiscală, instigare la delapidare şi spălare de bani.
La ieşirea din sediul Parchetului General, Adrian Sârbu a ridicat braţele pentru a arăta cătuşele către camerele posturilor TV şi a declarat că “totul e o fabricaţie” şi că “acuzaţiile sunt ridicole”.
Potrivit unor surse citate de România TV, în momentul în care a fost săltat de procurori pentru a fi dus la Parchet, Adrian Sârbu se afla în compania lui Marian Vanghelie.
Adrian Sârbu a fost ridicat luni și dus cu mandat la Parchetul General, unde procurorii i-au adus la cunoștință că este acuzat în dosarul de evaziune fiscală de la Mediafax Group. În acest dosar sunt cercetate penal mai multe persoane pentru evaziune fiscală.
 
 

Vezi si

Inscripție ”NAZI BANK” pe peretele unei sucursale Raiffeisen din Cluj-Napoca. Poliția a demarat verificări

Polițiștii clujeni au demarat cercetări vineri în contextul inscripționării unor mesaje pe fațada unei clădiri …