Tuesday , November 29 2022

Adrian Rădulescu, consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu, la DNA: Am vizitat un prieten

radulescu

Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu, a fost fost, luni, la DNA, informează România TV.
Adrian Rădulescu a stat, în sediul DNA, aproximativ o oră şi 20 de minute.
La ieşire, fostul consilier prezidenţial a refuzat să spună de ce a fost la Direcţia Naţională Anticorupţie. “N-am ce să vă declar. Nu este nimic (….) Am fost să-mi vizitez un prieten”, s-a limitat să precizeze Rădulescu.
“Am stat în sala de aşteptare”, a adăugat liderul PMP, la insistenţele presei.
Întrebat despre sechestrul de la Nana, Rădulescu a spus: “Totul este legal. Nicio problemă. (…) Nu-i treaba mea, nu sunt procuror.”
Adrian Rădulescu este cel care a intermediat cumpărarea de către Ioana Băsescu a terenului de la Nana.
Secretara Primăriei comunei Nana, Tudoriţa Nicolae, a afirmat pe 21 ianuarie că Adrian Rădulescu este cel care a depus la Registrul agricol documentele pentru terenul cumpărat de Ioana Băsescu.
“Nu am fost niciodată contactată de consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu. Era normal să aflu că Ioana Băsescu a cumpărat teren la Nana, pentru că fiecare om când îşi cumpără o suprafaţă de teren vine la primărie să o declare. Am aflat că a cumpărat teren la noi când a venit la primărie, la Registrul agricol, să îl declare. Nu a venit la mine. Noi am făcut o situaţie a terenurilor şi atunci era normal să văd, dar când am aflat, tranzacţia era făcută. Consilierul prezidenţial a venit şi a adus nişte documente la Registrul agricol, nu s-a întâlnit cu mine, nu m-a văzut. Lucrătorul de la Registrul agricol mi-a spus că tranzacţia a fost înregistrată de consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, nu ştiu în ce calitate”, a declarat secretara Primăriei Nana.
 
 

Vezi si

Romsilva a vândut 1,63 milioane mc de lemn de foc pentru populație, cu 26% mai mult decât anul trecut. Încă 400.000 mc, disponibili până la finele anului

Regia Naţională a Pădurilor (RNP) – Romsilva a vândut, în primele 10 luni ale acestui …