Thursday , July 7 2022

Adrian Nastase, adus la Curtea de Apel: "Am vrut sa ajung la morga, nu sa aman pedeapsa"

“Am vrut să ajung la morgă, nu să amân pedeapsa” – este declaraţia şocantă făcută miercuri de Adrian Năstase. Jurnaliştii au fost agresaţi de bodyguarzii familiei Năstase.
Fostul premier Adrian Năstase a mers miercuri în faţa judecătorilor. Curtea de Apel Bucureşti judecă, miercuri, recursul făcut de Năstase împotriva unei hotărâri date de tribunal prin care s-a decis ca perioada petrecută sub pază la Spitalul Floreasca, după tentativa de sinucidere, să nu i se deducă din pedeapsă.
În jurul orei 9:00, fostul premier Adrian Năstase a ajuns la Curtea de Apel din Bucureşti.
Năsatse a spus în faţa judecătorilor că este o problemă de principiu: “În realitate, eu am vrut să ajung la morgă, nu să amân pedeapsa. Nu mă compar cu persoanele care se aruncă cu capul într-un geam ca să ajungă la spital”.
Adrian Năstase susţine că cele şase zile petrecute în Spitalul Floreasca trebuie să i se reducă din pedeapsa de doi ani de închisoare în care a fost condamnat în Dosarul “Trofeul Calităţii”.
Tribunalul Bucureşti a respins, în 2 octombrie, cererea fostului premier Adrian Năstase de eliminare din condamnarea sa la doi ani de închisoare dispusă în dosarul “Trofeul Calităţii” a zilelor în care a stat internat la Spitalul Floreasca, în urma tentativei de sinucidere.

Vezi si

Romsilva a crescut suprafața pădurilor de stat certificate la nivel internațional cu circa 34 de mii de hectare

 Suprafața pădurilor de stat care dețin certificarea managementului forestier la standarde internaționale a crescut cu …