Monday , September 26 2022

Adrian Iovan este inmormantat la Cimitirul Bellu Catolic. Familia pilotului, impietrita de durere. Baietelul lui nu participa la funeralii

iovan1

ADRIAN IOVAN este înmormântat astăzi. După ce ieri, Aurelia Ion a fost condusă pe ultimul drum cu o durere nemărginită, azi apropiaţii îi spun adio pilotului Adrian Iovan.
Sute de oameni îi aduc un ultim omagiu lui Adrian Iovan. Pilotul este înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu Catolic. La funeralii sunt şi fraţii Aurei Ion, dar şi salvatorii din Munţii Apuseni. Sunt momente extrem de grele pentru Romaniţa şi familia pilotului. Fiul lui Adrian Iovan, Albert, nu participă la înmormântare.
Între preoţii care vor oficia slujba se va afla şi părintele Aurelian, naşul lui Albert, fiul lui Adrian Iovan. Pilotul este înmormântat ca un erou.
Prima soţie a lui Adrian Iovan şi Romaniţa au fost pentru prima oară faţă în faţă. Aduse în acelaşi loc de tragica moarte a pilotului, fostele soţii ale lui Iovan au stat de o parte şi de cealaltă a sicriului şi şi-au intersectat privirile de câteva ori.
iovan2Tragedia din Apuseni le-a adus la căpătâiul bărbatului pe care amândouă l-au iubit.
Salvatorii victimelor accidentului aviatic din Apuseni au ajuns joi-noapte în Bucureşti. 25 de voluntari care au ajutat la căutarea şi salvarea răniţilor au venit de la sute de kilometri distanţă pentru a participa la înmormântarea pilotului Adrian Iovan. Aceştia au fost cazaţi la o locuinţă socială din Săftica.
Salvatorii au vorbit despre scenele de groază pe care le-au văzut când au găsit avionul prăbuşit.
Ei vor fi decoraţi de biserică. Cei 11 localnici care au ajuns primii la epava avionului prăbuşit vor primi crucea arhiepiscopală, cea mai înaltă distincţie pe care Arhiepiscopia Alba Iulia o poate acorda creştinilor.
Studenta Aurelia Ion, al cărei destin a fost frânt de incompetenţa autorităţilor, la numai 23 de ani, a fost înmormântată joi.

Vezi si

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele din România

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele …