Wednesday , May 12 2021

Adolescent de 16 ani, ÎNJUNGHIAT MORTAL de mama lui

ambulanta

Un băiat de 16 ani a murit după ce a fost înjunghiat mortal de mama lui. Copilul a fost lovit cu un cuţit, din greşeală, după ce intervenise pentru a aplana un conflict între părinţi. Incidentul s-a petrecut în Paşcani.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjâiac, incidentul a avut loc miercuri seară, într-o locuinţă din Paşcani, unde un băiat de 16 ani a intervenit într-un conflict izbucnit între părinţii săi, care erau băuţi.
Femeia a sărit cu un cuţit asupra bărbatului, moment în care băiatul a încercat să îşi apere tatăl şi a fost înjunghiat în zona inimii.
La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar băiatul a fost transportat la Spitalul Municipal Paşcani, unde medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să îl resusciteze, fără rezultat însă.
Părinţii băiatului au sunat la 112, spunând că adolescentul a căzut şi s-a rănit într-o ţeavă, însă în urma cercetărilor poliţiştii au descoperit că acesta fusese înjunghiat de mama lui.
Femeia, care este acuzată de ucidere din culpă, a fost reţinută, miercuri seară, iar joi este audiată din nou de către procurorii ieşeni.
Cei doi soţi, cunoscuţi ca fiind consumatori de băuturi alcoolice, mai au doi copii, iar scandalurile dintre ei erau frecvente, femeia ameninţându-l de mai multe ori pe bărbat că îl va ucide, spun poliţiştii.
Conform surselor citate, femeia lucrează la serele de la marginea Paşcaniului, iar soţul său este angajat al fiemei de salubrizare din oraş.

Vezi si

Evaluările naționale la clasele a VI-a, a IV-a și II-a încep miercuri cu prezența fizică a elevilor

Miercuri încep evaluările naționale de la finalul claselor a VI-a, a IV-a și II-a. Probele …