Friday , March 1 2024

Adi Minune şi Florin Salam, învinuiţi în dosarul de tentativă de omor

Cântăreţii Adi Minune şi Florin Salam sunt învinuţi de favorizarea infractorului şi, respectiv, mărturie mincinoasă, în dosarul în care fiul lui Nuţu Cămătaru, Ionel Balint, este suspectat că a înjunghiat o persoană, în urmă cu mai bine de o lună, într-un club din Capitală.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de scenă Adi Minune, a fost pus sub învinuire în acest dosar, pentru favorizarea infractorului, iar Florin Salam pentru mărturie mincinoasă.
Unul dintre patronii clubului din Capitală în care, în 19 septembrie, fiul lui Nuţu Cămătaru ar fi înjunghiat o persoană a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, fiind suspectat de mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului.
Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au emis ordonanţă de reţinere pe numele lui Ilie Petre, zis “Vivi”, acesta fiind unul dintre patronii clubului în care a avut loc incidentul, a declarat avocatul acestuia.
Acesta a mai spus, la ieşirea din sediul Poliţiei Capitalei, unde clientul său a fost audiat, că în acelaşi dosar s-au emis, până în prezent, mai multe ordonanţe de reţinere.
Avocatul nu a putut precizat dacă printre cei reţinuţi sunt Adi Minune şi Florin Salam, şi nici pentru câte persoane au fost emise ordonanţe de reţinere.
El a mai arătat că cel mai probabil procurorii îi vor duce pe clientul său şi pe celelalte persoane reţinute la instanţă, cu propunere de arestare preventivă.
Adi Minune, Florin Salam, unul dintre patronii clubului din Capitală în care s-a petrecut incidentul, precum şi alte aproximativ 20 de persoane sunt audiaţi, joi, la Poliţia Capitalei, în dosarul în care Ionel Balint, fiul lui Nuţu Cămătaru, este suspectat de tentativă de omor.
Potrivit unor surse judiciare, patronul clubului unde a avut loc incidentul este suspectat de favorizarea infractorului, deoarece ar fi ascuns înregistările surprinse în local.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că aproximativ 20 de percheziţii au fost făcute, joi dimineaţă, în Bucureşti, iar 23 persoane au fost aduse cu mandat pentru audieri la Poliţia Capitalei.
Christian Ciocan a spus că ancheta vizează un incident petrecut în 19 septembrie, într-un local, unde fiul lui Nuţu Cămătaru l-ar fi înjunghiat pe Naca Marian, zis Italianul, în vârstă de 41 de ani. Acesta a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
În urmă cu câteva zile, Adi Minune şi Florin Salam au fost audiaţi în acest dosar, dar în calitate de martori.
Potrivit unor surse judiciare, Adi Minune le-a spus, la audierile care au avut loc luni, că a fost în seara de 19 septembrie în restaurantul în care s-a petrecut incidentul, dar că nu îşi aminteşte exact ce s-a întâmplat.

Vezi si

Un șofer român de TIR a murit în Belgia, lovit de un camion în parcarea firmei la care lucra

Un șofer de TIR din România a avut o moarte cumplită în parcarea firmei din …