Friday , July 1 2022

Accident la Raliul Maramureșului. Sebastian Itu, copilotul campionului Bogdan Marișca, a ajuns la UPU cu multiple traumatisme

Un accident grav a avut loc sâmbătă după-amiaza la Raliul Maramureșului, după ce o mașină a ieșit în decor și s-a răsturnat. Echipajul Bogdan Marișca/Sebastian Itu a fost implicat în accident, copilotul ajungând la UPU cu traumatism cranio-cerebral cu sincopă, traumatisme la nivelul mâinii și coloanei cervicale.

Accidentul a avut loc în timpul cursei desfășurate pe traseul Preluca. O mașină a ieșit în decor și s-a răsturnat.

Potrivit Ambulanței Maramureș, copilotul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu sincopă, dar și cu traumatisme la nivelul mâinii și coloanei cervicale.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la UPU Baia Mare.

Organizatorii au anunțat că echipajul Bogdan Marișca/Sebastian Itu a fost implicat într-un accident, ieșind în decor în timpul probei speciale cu numărul 5, Copalnic.

„Ambii sportivi sunt în afara oricărui pericol, dar copilotul a fost transportat la UPU Baia Mare pentru mai multe investigații, fiind conștient și cooperant. Conducerea cursei a decis anularea PS5, dar totodată și PS6”, au transmis organizatorii.

foto: 2mnews.ro

Vezi si

Aproape 60 de curse întârziate joi pe Aeroportul „Henri Coandă” din București

Aproape 60 de curse au avut întârzieri, joi, pe Aeroportul „Henri Coandă” din București, cumulând …