Thursday , September 29 2022

Accident GRAV: Trei persoane au murit CARBONIZATE

accident

Accident foarte grav vineri după amiază la Râmnicu Sărat. Trei autoturisme s-au ciocnit, iar trei pasageri au murit arşi de vii.
Un accident teribil în care au fost implicate trei maşini s-a produs, vineri, pe drumul european E85. Trei maşini au intrat în coliziune, fiind vorba despre un autoturism, o dubă de marfă şi un TIR. Trei persoane aflate în cele trei maşini au murit carbonizate.
Autoturismul a ars în totalitate, cabina TIR-ului a luat foc, la fel şi cea a dubei de marfă.
Circulaţia pe E85 a fost blocată pe ambele sensuri. Tragedia s-a produs în dreptul localităţii Oravu, la ieşirea din Râmnicu Sărat. La locul tragediei au venit echipele de salvare şi intervenţie pentru descarcerare, precum şi Poliţia.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (14:00), în judeţul Buzău, pe DN2(E85), la ieşirea din Râmnicu Sărat către Buzău, se circulă pe părţile laterale ale drumului, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară şi un autoturism. În urma impactului, acestea au luat foc. Conform primelor informaţii primite de la faţa locului, trei persoane şi-au pierdut viaţa.
romaniatv.net
 

Vezi si

14 magazine Auchan, închise temporar. 50 de magazine din țară au fost amendate cu 750.000 lei

Inspectorii ANPC au amendat, în urma controalelor, 50 de magazine Auchan din toată țara cu …