Sunday , October 2 2022

ACCIDENT GRAV în Capitală: O tanara a murit inecata in masina, in Dambovita

masina dambovita

Un accident s-a produs, vineri dimineaţă, în Bucureşti. O maşină a căzut în râul Dâmboviţa, iar o tânără de 26 de ani, rămasă blocată înauntru, a murit înecată, potrivit România TV. Martorii au spus că în maşină ar mai fi şi alte persoane. Salvatorii caută victimele.
Un accident deosebit de grav s-a produs, vineri, în jurul orei 7.00, în zona târgului Vitan din Bucureşti. La volanul maşinii se afla o tânără de 26 de ani, care ar fi pierdut controlul volanului. Autoturismul a plonjat în râul Dâmboviţa. Accident a fost semnat la 112 de un şofer care trecea prin zonă.
Medicii au găsit victima în stare de inconştienţă, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, nu au mai putut face nimic ca să o salveze.
“Evenimentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112. Mai multe echipaje de scafandri şi de la SMURD au ajuns la locul accidentului. O femeie de 26 de ani a rămas blocată în maşină. Victima a fost găsită inconştientă. Medicii de la SMURD au efectuat manevrele de resuscitare, dar nu s-a mai putut face nimic.
Scafandrii au verificat zona ca să nu existe şi alte persoane. Până în acest moment nu au fost identificate alte victime”, a declarat Daniel Vasile, de la ISU Bucureşti.
Mai mulţi martori la accident au spus că în maşină se aflau mai multe persoane, însă ele nu au fost găsite. Salvatorii sunt la faţa locului şi continuă căutările.
Poliţia a demarat o anchetă.
 
 

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …