Friday , February 3 2023

Accident grav în București. Un autocar cu turiști greci a intrat în limitatorul de înălțime de la un pasaj. Un mort și 22 de răniți

Un autocar a fost implicat, vineri, într-un accident grav la Pasajul Unirii din București, patru persoane fiind încarcerate. Autocarul transporta 47 de persoane, cetăţeni greci. Accidentul s-a produs pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii. O persoană a murit, 21 de pacienți fiind tyransportați la mai multe spitale din Capitală.

Foto: Digi24.ro

O persoană a murit şi o alta este grav rănită în urma accidentului de autocar care a avut loc vineri la Pasajul Unirii, a informat Ministerul Sănătăţii.
Cei 21 de pacienți răniți în accidentul care s-a produs joi la intrarea în Pasajul Unirii au fost transportați la cinci spitale din Capitală, informează Ministerul Săntății.

Accidentul de la intrarea în Pasajul Unirii din Capitală a avut loc în jurul orei 13.30.

Un autocar în care se aflau 47 de pasageri din Grecia a rupt limitatorul de înălțime aflat înaintea pasajului.

Ca urmare a accidentului, mai mulți pasageri au fost răniți, iar unii dintre aceștia au fost încarcerați.

„Alături de echipajele SMURD au intervenit 10 echipaje ale Serviciului de Ambulanță București Ilfov, care au acordat asistență medicală de urgență și au transportat victimele la spitale de urgență din Capitală: Floreasca, Universitar, “Bagdasar Arseni”, Sfântul Ioan și Militar”, informează Ministerul Sănătății.

S-au înregistrat 21 de răniți, dintre care unul este în stare gravă.

De asemenea, un pacient a decedat.

Vezi si

PSD și PNL se contrazic prin comunicate în privința taxei de solidaritate

Social-democrații le cer liberalilor să-și definească poziția față de taxa de solidaritate aplicabilă companiilor cu …