Tuesday , January 31 2023

Accident cumplit în Giurgiu: Copil de 11 ani, ucis de o ambulanță proiectată de un camion pe trecerea de pietoni

Un copil în vârstă de 11 ani a fost accidentat mortal marți seara, pe DN 15, în Călugăreni, de o ambulanță din cadrul SAJ Giurgiu, care a fost proiectată pe trecerea de pietoni de un camion condus de un cetățean bulgar. Accidentul s-a produs pe DN 5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, relatează Mediafax.

Potrivit Poliției Giurgiu, un cetățean bulgar, în timp ce se deplasa cu un autotren, pe direcția de mers București-Giurgiu, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un echipaj din cadrul SAJ Giurgiu, condus de un bărbat, de 49 ani, din localitatatea Oinacu, județul Giurgiu, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, echipajul SAJ a fost proiectat pe trecerea de pietoni, unde a acroșat un copil de 11 ani, din localitatea Călugăreni, căruia îi acordase prioritate de trecere.

În urma manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul copilului.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite Poliția Giurgiu.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauză și împrejurările în care a avut loc evenimentul. (Mediafax)

Vezi si

Cazierul judiciar va fi disponibil online de la 1 februarie

Începând de miercuri, 1 februarie, cazierul judiciar va fi disponibil online, prin accesarea aplicaţiei ghiseul.ro …