Thursday , April 18 2024

Accident cu doua autocare la Nadlac: Trei morti si 29 de raniti

autocar

Trei persoane au murit, iar alte 29 au fost rănite grav, după ce două autocare pline cu pasageri s-au ciocnit la Nădlac, în judeţul Arad. Unul dintre autocare venea din Spania, iar celălalt plecase din Târgu Secuiesc cu destinaţia Ungaria.
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 04.00, pe DN7, în zona oraşului arădean Nădlac, a avut loc un accident grav de circulaţie. Este vorba despre o coliziune frontală dintre două autocare, soldată (potrivit primelor informaţii) cu decesul a trei persoane şi rănirea gravă a altor trei. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la locul evenimentului.
Potrivit martorilor, autocarul din Spania circula cu viteză, deşi tocmai intrase în curbă, iar carosabilul era umed. În urma impactului, ambii şoferi au murit, precum şi un şofer de rezervă. Trei dintre răniţi sunt în stare foarte gravă.
Traficul a revenit la normal pe DN7, în judeţul Arad. Din cauza unei coliziuni frontale dintre două autocare, în această dimineaţă s-a circulat îngreunat în zona oraşului Nădlac.

Vezi si

Eurobarometru: 74% dintre români spun că intenționează să voteze la alegerile europene

România a înregistrat a doua cea mai mare creștere a intenției de vot la alegerile …