Friday , February 3 2023

A murit mama premierului Florin Cîțu

Elena Cîțu, mama premierului Florin Cîțu, a murit vineri seară, relatează Aleph News.

„O veste cumplită primită în urmă cu puțină vreme de către premierul Florin Cîțu: mama domniei sale, din păcate, s-a stins din viață, astăzi, după o suferință cumplită și lungă, o luptă pe care a dus-o în aceste săptămâni discret, așa cum vrea, de altfel, familia premierului Florin Cîțu să fie și ceea ce se va întâmpla de acum încolo când se vor săvârși toate cele lumești, tot ritualul care se cuvine într-o astfel de întămplare nefericită în orice familei. Condoleanțe, Dumnezeu să o odihnească în pace. Zilele următoare vor fi extrem de delicate pentru toți membrii familiei premierului Cîțu“, a spus Adrian Ursu, la Antena 3.

Vineri după-amiază, premierul Florin Cîțu a anunțat că nu va mai participa mâine, 5 iunie 2021, la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour™️ 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021, așa cum a anunțat în cursul zilei de astăzi.

Se pare că decizia de ultim moment a fost luată din cauza decesului mamei premierului. (Aleph News)

Vezi si

UPDATE: Trei români morți și mai mulți răniți după ce un autocar s-a răsturnat pe o autostradă din Slovenia. Autocarul, înmatriculat în România, se îndrepta spre Italia

Trei români au murit în urma unui accident de autocar produs vineri în Slovenia, iar …