Tuesday , February 27 2024

A mintit Tudorel Toader? CSM: În dosarul de candidatură al procurorului general nu există nicio ordonanţă de clasare dată lui Klaus Iohannis

CSM îl contrazice pe ministrul Justiţiei Tudorel Toader care a afirmat în anunţul privind cererea de revocare a procurorului general al României Augustin Lazăr că la dosarul de candidatură a acestuia din 2016 ar exista o ordonanţă de clasare dată lui Klaus Iohannis.
CSM a răspuns unei solicitări a procurorului general după cum puteţi observa în documentele obţinute de G4media în fascimil. Augustin Lazăr cere oficial o copie după ordonanța de clasare care ar fi atașată la dosar dar CSM răspunde că nu a identificat un astfel de document.
“Urmare a adresei dumneavoastră nr. 2631/C/2018, vă aducem la cunoştinţă că în urma verificării documentaţiei ataşate la lucrarea noastră nr. 8012/2016 (având ca obiect avizarea propunerii ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a domnului Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Alba Iulia), nu a fost identificat niciun document cu obiectul invocat în solicitarea dumneavoastră“, este răspunsul trimis procurorului general de către CSM.
Continuarea si documentul oficiale, pe G4media.ro

Vezi si

Numele vehiculate de PSD și PNL pentru europarlamentare. Cine ar putea fi candidata ”independentă” din fruntea listei comune (surse)

Numele vehiculate în prezent de liderii PSD și PNL pentru alegerile europarlamentare care au loc …

One comment

  1. Pai daca nu arata dovada e normal ca a mintit ,el dita -mai Min. de Justitie .In acest caz ar trebuie sa-si puna demisia daca ar avea onoare , dar ma indoiesc