Wednesday , October 5 2022

7 şefi de poliţie, cercetaţi în cazul masacrului de la coafor

Viorel Vasile şi alţi şapte şefi ai Poliţiei Capitalei sunt cercetaţi în cazul masacrului de la coaforul din Bucureşti, unde un bărbat a împuşcat opt persoane, dintre care două au decedat.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române a precizat că mai multe informaţii despre această cercetare vor fi date în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la ora 15.00.
Viorel Vasile a fost schimbat, miercuri, de la conducerea Poliţiei Capitalei, pe fondul atacului armat de la coaforul din Dorobanţi, în care poliţişti de la Secţia 14 sunt cercetaţi disciplinar pentru că nu ar fi soluţionat cu celeritate plângerea făcută de soţia lui Gheorghe Vlădan.
Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a declarat, la postul TV Money Channel, că au existat mai multe nereguli legate de modul în care Viorel Vasile a condus Poliţia Capitalei şi de modul în care s-a implicat în soluţionarea problemelor, spunând că, deşi a constatat abateri, acesta nu a luat măsuri “pentru a le îndrepta”.
Liviu Popa a spus că în urma controlului făcut la sfărşitul anului trecut la Poliţia Capitalei au fost constatate mai multe nereguli.
“Au fost constate mai multe nereguli legate de modul în care Viorel Vasile a condus Poliţia Capitelei şi de modul în care acesta s-a implicat în soluţionarea problemelor. Deşi a constatat abateri, nu a luat măsuri pentru a le îndrepta”, a spus Liviu Popa.
El a precizat că, în urma studierii acestui raport, actualul ministru de Interne Gabriel Berca a decis retragerea împuternicirii lui Viorel Vasile la conducerea Poliţiei Capitalei.

Vezi si

Primăriile trebuie să aloce cel puțin 30% din bugetul pentru activități sportive pentru copii

Autoritățile locale din toată țara care alocă fonduri pentru sport vor fi obligate să dea …