Wednesday , June 7 2023

26 de tone de apă îmbuteliată CONTAMINATĂ pe rafturile magazinelor. Mii de litri au fost RETRAŞI de la vânzare

apa minerala

26 de mii de litri de apă îmbuteliată au fost retraşi de la comercializare în întreaga ţară, după ce s-a descoperit că aceasta conţinea o bacterie rezistentă la antibiotic sau o concentraţie de nitraţi peste limita admisă.
Mii de sticle de apă plată şi minerală au fost retrase de la vânzare, conţinutul fiind contaminat cu o bacterie rezistentă la antibiotic, care poate provoca infecţii ale aparatului respirator sau urinar, dar şi septicemii şi chiar deces. Cea mai mare cantitate de apă retrasă s-a înregistrat în judeţele Vaslui, Iaşi şi Dâmboviţa, potrivit România TV.
Şi în judeţul Bacău a fost descoperită apă cu diverse bacterii, în timp ce în Alba loturi întregi de apă îmbuteliată conţineau o concentraţie de nitraţi peste limita admisă.
Totodată, în Giurgiu, Dolj, Bihor şi Iaşi au fost descoperite firme care îmbuteliau apă deşi nu aveau aviz de la Direcţiile de sănătate.
Aproximativ 27.000 de litri de apă au fost retraşi de la comercializare în 30 de judeţe, iar valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la 47.000 de lei.

Vezi si

56% dintre europeni și 61% dintre români sunt interesați de următoarele alegeri europene

 Cu un an înainte de alegerile europene, 56% dintre cetățenii europeni și 61% dintre români …

One comment

  1. zi de zi cumpar apa inbuteliata de la magazin si ca mine mii de suceveni. De ce nu spuneti despre ce brend este vorba ca sa nu mai cumpere lumea ,ca doar nu credeti ca au retras absolut tot lotu de h2o contaminat.spune nume cu subiect si predicat.