Sunday , September 25 2022

222.222.222,22: Un angajat al unei banci a transferat 222 milioane euro dupa ce a adormit pe tastatura

dormind pe tastatura

Un angajat al unei bănci din Germania a transferat mai mult de 222 milioane de euro, adormind în momentul realizării operaţiunii, transmite BBC News.
El urma să realizeze un transfer de 64,2 de euro, când a adormit, iar mâinile i-au căzut pe tastatură, apăsând din greşeală pe butonul ‘2’. Astfel, a rezultat un transfer de 222222222,22 de euro. Eroarea a fost descoperită la scurt timp şi corectată.
După cum a relatat media germană, incidentul s-a petrecut în aprilie 2012 într-o filială a unei bănci din Frankfurt. Despre ce bancă este vorba nu se spune.
În urma acestui incident, a fost concediată o funcţionară a băncii, care avea responsabilitatea să verifice operaţiunile de transfer. Femeia, care lucrează la această bancă din 1986, s-a adresat tribunalului pentru litigii în muncă, insistând că transferul financiar a fost aprobat din greşeală şi nu cu rea intenţie.
Tribunalul a efectuat verificări, stabilind că în ziua accidentului aceasta a monitorizat mai mult de 800 de operaţiuni, fiecare în puţin peste o secundă. La 10 iunie, justiţia a declarat concedierea ei ca fiind ilegală şi a dispus restabilirea funcţionarei în postul avut înainte.

Vezi si

Iohannis: Deocamdată, România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că deocamdată România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru intrarea …