Tuesday , April 23 2024

Traian Basescu participa la inmormantarea tatalui lui Vasile Blaga

basescu-blaga

Traian Basescu merge la înmormântarea tatălui lui Vasile Blaga, care a murit joi seară, la vârsta de 84 de ani.
Tatăl preşedintelui PDL, Vasile Blaga, a murit, joi seară, la vârsta de 84 de ani. Tatăl liderului PDL a încetat din viaţă la spital, în Oradea.
Acesta locuia în satul natal al lui Vasile Blaga, Petrileni, din judeţul Bihor, locul unde va avea loc şi înmormântarea.
Cu nici un an în urmă, liderul democrat-liberal vorbea cu nostalgie despre relaţia dintre ei, într-un interviu acordat România TV. “Din copilărie îmi amintesc relaţia fenomenală cu bunicul meu. Am ţinut la bunicul meu şi am avut probleme de înţelegere din partea lui tata, mai mult decât orice pe lumea asta”, spunea Blaga în aprilie 2013.
Peste ani, acesta a fost marele regret al lui Vasile Blaga. Că, în copilărie nu şi-a preţuit suficient tatăl. “Tata chiar se gândea: ‘Bun, bunic-nepot, relaţiile atât de apropiate, dar de ce trebuie să plătesc eu?’ pentru că uneori nici eu nu eram foarte cuminte. Găseam un motiv când nu voiam să învăţ şi mă certam cu tata şi de fiecare dată eu aveam dreptate. E adevărat că bunicul exagera aici un pic, recunosc. Nu cred că aş putea să mă comport ca tata pentru că şi-a dat seama că nu are nicio şansă să intervină în relaţia asta”, relata preşedintele PDL.
Cu toate acestea, liderul democrat liberal regretă că nu a petrecut mai mult timp alături de părinţii săi. “Ajung acasă mult prea rar. Obligatoriu de trei ori pe an. Întotdeauna Paştile, Sf. Măria Mare, de ziua mamei şi Crăciunul. Totdeauna în familie”, a mai spus Vasile Blaga.
 
 
 
 

Vezi si

Noi medicamente intră pe lista celor gratuite şi compensate de la 1 mai

Ministerul Sănătăţii anunţă, marţi, introducerea în lista de medicamente compensate şi gratuite a unui număr …