Soţia unui deputat moldovean şi-a omorât bebeluşul, din greşeală, la un hotel din Iasi. Femeia a adormit peste el

16/02/20 ora:12:21pm

Un bebeluș de 6 luni a murit sufocat în somn, după ce mama lui a adormit peste el. Copilul este fiul unui deputat din Republica Moldova și al fiicei unui puternic oligarh de la Chișinău.

Parlamentarul Angel Agachi, soția și copilul lor erau cazați la un hotel de lux din Iași.

Bebelușul în vârstă de șase luni a murit sufocat după ce mama ar fi stat peste el, în timpul nopții, din greșeală.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, mama bebelușului a sunat la 112, duminică dimineața, în jurul orei 4.00, și a spus că s-a așezat în timpul nopții peste copil, sufocându-l.

“IPJ Iaşi a fost sesizat de o femeie de 35 ani, cu privire la faptul că s-a cazat la Hotel Internațional din municipiul Iași împreună cu soțul său de 44 ani și copilul de 6 luni, iar pe timpul nopții, în timp ce dormeau, mama a stat în pat peste minor, sufocându-l. Aceștia sunt cetățeni moldoveni. Tatăl minorului decedat este Agache Angel – deputat în Republica Moldova. Cercetări pentru ucidere din culpă”, se arată în informațiile transmise de IPJ Iași pentru ziaruldeiasi.ro.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.