“Axinte”, de la Vacanta Mare, audiat la DNA, inculpat intr-un dosar de trafic de influenta

19/02/20 ora:11:39am

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte, a fost chemat la sediul DNA, miercuri dimineață, unde a fost înștiințat că are calitatea de inculpat într-un dosar de trafic de influență.

”Am vrut să ajut pe cineva. A zis: Ești prieten cu Dan Diaconescu, zi-i să nu mai zică de spitalul nostru! Și m-am dus la Dan și i-am spus că, uite, nu mai face așa multe probleme că Secureanu… Și a spus, dacă vrea să ne ajute, să sponsorizeze OTV-ul. Și eu i-am pus în legătură și asta a fost. Nu știu suma, ei au vorbit între ei, au făcut facturi”, a spus actorul reporterilor, la sosirea la DNA.

La ieșirea din sediul DNA, actorul a subliniat că a fost înștiințat că are calitatea de inculpat în dosar, în condițiile în care Dan Diaconescu și Florin Secureanu, cei pe care el i-ar fi pus în legătură, sunt martori în dosarul său.

Potrivit DNA, actorul a fost denunţat de managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu. Medicul le-a povestit anchetatorilor că actorul ar fi pretins şi primit 5000 de euro pentru un aşa zis contract de publicitate cu OTV.