Atac armat într-un oraș din Germania. Opt persoane au fost împușcate mortal. Atacatorul a fost gasit mort

20/02/20 ora:7:45am

UPDATE: Poliția din Hanau a anunțat într-o postare pe Twitter că anchetatorii l-au găsit pe suspectul atacurilor de miercuri seara, decedat în locuința sa din oraș. Alături de el se afla un alt cadavru, despre care nu au fost oferite informații. Autoritățile nu au dat niciun detaliu despre suspect și a declarat doar că „în prezent, nu există indicii privind alte persoane implicate”. În mesajul postat de autoritățile germane nu se menționează nimic despre identitatea sau naționalitatea victimelor și se arată că deocamdată nu este cunoscut motivul atacului.

Agenția germană de știri dpa scrie că 11 persoane au murit în urma atacului, dar nu se știe dacă bilanțul include și cele două trupuri din casa suspectului.Anterior se anunțase că opt persoane au fost ucise în atacurile din localurile arabe, trei în primul atc și alte cinci în al doilea.

Cel puțin opt persoane au fost ucise, iar alte cinci rănite grav, în două atacuri produse, miercuri seară, în orașul german Hanau, a informat presa locală citată de The Guardian. Poliția a confirmat că au fost mai multe victime în urma incidentului produs, miercuri seară, în orașul Hanau situat în apropiere de Frankfurt.

Primul atac a avut loc într-un bar din centrul orașului, în timp ce al doilea a fost în cartierul Kesselstadt, scrie BBC News citând presa locală. Trei persoane au fost ucise în primul atac și alte cinci în al doilea.

Orașul este survolat de elicoptere de poliție și zeci de echipaje au plecat în căutarea lor.