Thursday , March 28 2024

Zinedine Zidane este noul antrenor al lui Real Madrid 

Zinedine Zidane a revenit pe banca tehnica a lui Real Madrid la mai putin de un an dupa ce i-a parasit pe “galactici”.

Clubul din capitala Spaniei a anuntat oficial, luni, demiterea interimarului Santiago Solari si instalarea lui “Zizou”.

Francezul a semnat un contract pe trei ani si jumatate, valabil pana in 30 iunie 2022.

“Consiliul Director al lui Real Madrid, reunit pe 11 martie 2019, a decis rezilierea contractului lui Santiago Solari ca antrenor al primei echipe si, in acelasi timp, i-a oferit acestuia posibilitatea de a ramane in cadrul clubului.

De asemenea, Consiliul Director a aprobat numirea lui Zinedine Zidane in functia de antrenor cu efect imediat, el semnand un contract valabil pana in data de 30 iunie 2022.”

Oficialii lui Real Madrid au luat decizia de a renunta la serviciile lui Solari dupa ce echipa a ratat toate obiectivele din acest sezon.

Realul a iesit din Cupa dupa o infrangere usturatoare, acasa, cu rivala Barcelona, a fost eliminata din Champions League dupa ce a pierdut din nou la scor pe teren propriu, de aceasta data cu Ajax, si si-a distrus toate sansele la titlu.

Zidane revine la Real la mai putin de un an dupa plecarea lui intempestiva, francezul renuntand in vara, dupa ce a castigat pentru a treia oara consecutiv Liga Campionilor cu formatia madrilena, record absolut dupa schimbarea formatului competitiei.

ziare.com

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …