Tuesday , July 23 2024

Zi neagra pentru suceveanul Dorin Goian

Funda[ul Dorin Goian este criticat, ieri, de presa italian\, pentru evolu]ia din meciul Udinese-Palermo, scor 2-1, din Serie A, notând c\ a fost o “zi neagr\” pentru român, care a gre[it “aproape tot”
“Zi neagr\ pentru Goian”, a scris livesicilia.it, care i-a acordat juc\torului român nota 4. “Complet pierdut. A gre[it în ofsaid, a gre[it în privin]a lu\rii de m\suri împotriva adversarilor, a gre[it la mijloc, a gre[it aproape tot”, men]ioneaz\ sursa citat\ despre fotbalistul echipei Palermo.
Mediagol.it l-a notat pe Goian cu 5,5, ad\ugând c\ funda[ul a avut probleme în fa]a atacan]ilor echipei Udinese. “Înc\ nu este în form\ [i se vede”, scrie site-ul italian.
“Goian ne-a f\cut s\ regret\m absen]a suspendatului Cesare Bovo”, noteaz\ siciliatoday.net. “A avut probleme din cauza vitezei [i calit\]ii lui Sanchez. Pare s\ fie în dificultate [i adeseori imprecis”, arat\ sursa citat\.
Calciomercato.it scrie c\ Dorin Goian nu este înc\ în form\. “La revenirea în campionat dup\ o accidentare, el pare înc\ s\ nu fie în form\, având probleme pe toat\ durata meciului, din cazua rapidit\]ii lui Sanchez [i Di Natale”, men]ioneaz\ site-ul citat, care i-a acordat românului nota 5.
Leggo.it l-a notat pe Goian cu 5, la fel ca site-ul siciliainformazioni.com.
Dorin Goian a fost integralist [i a primit un cartona[ galben în partida de duminic\, pierdut\ de Palermo, cu scorul de 1-2.

Vezi si

Juniorul Suceava și FC Botoșani, câștigătoarele din cel de-al doilea weekend al Juniors Cup

Juniors Cup Suceava – turneul în care fiecare copil este premiat pentru bucuria de a …