Tuesday , July 23 2024

Voleibalistul sucevean Alexandru Rață a revenit la Arcada Galați

Cel mai bun voleibalist român al anului 2023, suceveanul Alexandru Rață, a semnat un contract pe un sezon cu CSM Arcada Galați, a anunțat, marți, vicecampioana României pe pagina sa de Facebook.

Rață a făcut pasul de la Arcada la națională, iar acum, după ce a ajuns în Golden League cu formația tricoloră, a revenit la Galați.

“E un sentiment minunat să revin la CSM Arcada, aici unde am simțit pentru prima dată gustul performanței. De aici am ajuns la națională, așadar revin cu mare drag la echipa mea de suflet. Ne așteaptă un sezon tare, un sezon la finalul căruia trebuie să câștigăm trofeele puse în joc. Așteptăm și suporterii alături de noi, așa cum numai ei știu să ne încurajeze, și am încredere că va fi bine. Hai, Arcada!”, a transmis Alexandru Rață.

Rață, un trăgător universal de 23 de ani, revine la CSM Arcada după un an în care a jucat la Tectum Achel, în Belgia, și la Zenit Sankt Petersburg, în Rusia.

La echipa gălățeană mai activase în perioada 2020-2023, interval în care a cucerit de trei ori campionatul și o dată Cupa României.

Alexandru Rață a făcut primii pași în volei la LPS Suceava, după care a fost promovat la echipa locală de seniori CSM Suceava, de fiecare dată sub îndrumarea antrenorului Tudor Orășanu. (D.C.)

Vezi si

Juniorul Suceava și FC Botoșani, câștigătoarele din cel de-al doilea weekend al Juniors Cup

Juniors Cup Suceava – turneul în care fiecare copil este premiat pentru bucuria de a …