Wednesday , April 24 2024

Voleibaliștii suceveni s-au calificat fără luptă la turneul de promovare în prima divizie

Trupa antrenată de Tudor Orășanu nu a mai jucat în play-off seriei din vest din pricina cazurilor de COVID-19 depistate la echipele din Dej și Arad. Volei Club Zalău, Rapid București și Titanii București sunt adversarii pe care îi vor întâlni sucevenii la baraj

CSM Suceava s-a calificat fără luptă la turneul final de promovare în prima divizie a voleiului masculin românesc.

Trupa antrenată de Tudor Orășanu nu a mai disputat play-off-ul seriei de vest, după ce două dintre adversare, Lapi Dej și Pro Volei Arad, nu au putut participa din cauza pandemiei de COVID-19.

La turneul de promovare, CSM Suceava se va lupta pentru cele două locuri ce duc în Divizia A cu ACS Volei Club Zalău, Rapid București și Titanii București.

”Avem o echipă competitivă, cu jucători de mare perspectivă și vom merge la turneul final să ne jucăm șansa în fiecare meci. Pentru cei tineri, este o ocazie foarte bună să-și testeze forțele în fața celor mai buni jucători din eșalonul secund în meciuri cu miză”, a declarat antrenorul sucevean Tudor Orășanu.

CSM Suceava a câștigat toate cele opt meciuri disputate în sezonul regular mizând pe următorul lot de jucători: Marius Gontariu, Ştefan Verciuc, Gabriel Albu, Răzvan Dănilă, Alexandru Roman, Vlad Ştreangă, Marius Bortă, Andrei Curcă, Denis Croitor și Cosmin Boghean.(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …