Thursday , March 28 2024

Voleibaliștii de la CSŞ-LPS Suceava se luptă pentru o medalie la turneul final

CTF Mihai I București, CSŞ Zalău, Lapi Dej, CSŞ Blaj și Arcada Galați sunt adversarii pe care îi vor înfrunta voleibaliștii antrenați de Tudor Orășanu în competiția programată în sala din Dej

CSŞ-LPS Suceava s-a deplasat la Dej, pentru turneul final al Campionatului Național de volei masculin pentru juniori.

Trupa antrenată de Tudor Orășanu se luptă pentru o medalie națională cu formațiile CTF Mihai I București, CSŞ Zalău, Lapi Dej, CSŞ Blaj și Arcada Galați.

„Este o generație mai specială, care a stat în umbra celei de 2000/2001. O mare parte din băieți au evoluat cu succes și în competiția de seniori și își doresc foarte mult să cucerească o medalie, mai ales că este ultima lor șansă să performenze în volei. Nu ne place să ne facem planuri, vom lua turneul final pas cu pas, dar vă asigur că vom fi o echipă greu de bătut la Dej”, a precizat antrenorul Tudor Orășanu, înaintea turneului ce va debuta astăzi.

Tudor Orășanu a deplasat la Dej un lot din jucători format din Gabriel Albu, Alex Roman, Cosmin Boghean, Vlad Ştreangă, Denis Croitor, Valentin Istrate, Andrei Curic, Paul Ciofu, Ioan Verciuc, Paul Cojocaru și Alex Andrușcă.

CSŞ-LPS Suceava s-a calificat la turneul final după ce a trecut în semifinale de Lapi Dej (scor 3-0) și CSŞ Botoșani (scor 3-1). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …