Saturday , April 20 2024

Voleibalista suceveană Irina Andreica, desemnată cea mai bună coordonatoare din ţară

Volei - Andreica

Irina a primit acest titlu la turneul final de junioare de la Baia Mare, unde a devenit vicecampioană naţională alături de CSU Medicina Târgu Mureş. Din toamnă, voliebalista suceveană va evolua la echipa de senioare a clubului Dinamo Bucureşti

Irina Andreica a fost desemnată pentru al treilea an consecutiv cea mai bună coordonatoare a Campionatului Naţional rezervat junioarelor. Voleibalista suceveancă a primit acest titlul la turneul final de la Baia Mare, acolo unde a devenit vicecampioană naţională alături de echipa CSU Medicina Târgu Mureş.
Iniţiată în tainele voleiului la CSS Suceava, sub bagheta antrenorului Gheorghiţă Macedon, Irina Andreica se mai poate lăuda la activ cu alte două titluri de campioană naţională câştigate alături de gruparea mureşeană în 2011 şi 2012.
Incepând cu anul 2010, Irina a fost selecţionată la loturile naţionale de cadete, iar mai apoi la junioare, câştigând alături de echipa României două medalii de bronz la Balcaniadă. Cu peste 30 de meciuri disputate sub tricolor în preliminariile Campionatelor Europene şi Mondiale, suceveanca Irina Andreica va face pasul în acest an la seniori, urmând să evolueze din toamnă la vicecampioana României, Dinamo Bucureşti. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …