Saturday , April 20 2024

Volei masculin – cadeți LPS Suceava luptă pentru calificarea la turneul final

La turneul semifinal, programat la sfârșitul acestei săptămâni, la București, trupa antrenată de Tudor Orășanu se va bate cu  CSŞ Galați, CSŞ Buzău și gazdele de la CTF “Mihai I“ 

LPS Suceava se deplasează la sfârșitul acestei săptămâni la București, unde se va disputa unul dintre turneele finale ale Campionatului Național de vo­lei masculin pentru cadeți. Tru­pa antrenată de Tudor Orășanu se va bate pentru calificarea între cele mai bune echipe din țară cu CSŞ Galați, CSŞ Buzău și gazdele de la CTF “Mihai I“ București, programul exact al meciurilor urmând să fie stabilit prin tragere la sorți la ședința tehnică ce va avea loc diseară.

„Ne-am propus să ju­căm cât mai multe meciuri în acest sezon pentru că aveam mai mulți jucă­tori noi care au nevoie de experiență. Spre surprin­derea mea, echipa a avut o evoluție foarte bună, peste așteptări și astfel am reușit să ne calificăm la turneul semifinal. Gazdele de la CTF Mihai I sunt favorite la calificare și asta deoarece sunt campionii de anul trecut. Noi ne vom lupta pentru locul 2 cu Galați și Buzău, echipe mai accesibile decât campioana. Sper ca echipa noastră să joace cât mai bine, la adevărata sa valoare, fără ca jucătorii să fie crispați și să facem cât mai multe puncte, pentru a putea spera la o calificare la turneul final”, a spus antrenorul sucevean Tudor Orășanu.

LPS Suceava mizează în actualul sezon pe ur,mătorul lot de jucători: Vlad Ştreangă, Gabriel Albu, Alexandru Roman, Va­len­tin Istrate, Denis Croitor, Paul Cojocaru, Cosmin Boghean, Andrei Curic, Alexandru Croi­tor, Paul Ciofu și Ştefan Bechel. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …