Friday , March 29 2024

Vlad Chiricheş, la o semnatura distanta de AS Roma

chiriches

Vlad Chiriches va deveni cel mai scump jucator plecat din Romania. Ioan Becali este asteptat, luni, in Italia, alaturi de Gica Hagi, pentru a perfecta transferul fundasului de la Steaua la AS Roma.

AS Roma va plati 4,5 milioane de euro pentru imprumutul pe un an al lui Vlad Chiriches si alte 6 milioane de euro in vara anului 2014, daca il va transfera definitiv pe fotbalist.

Astfel, Steaua va incasa 10,5 milioane de euro, un record absolut pentru fotbalul romanesc. Actualul record ii apartine lui Cristi Sapunaru, vandut de Rapid la FC Porto pentru 6 milioane de euro.

In Italia, Chiriches a mai fost dorit de Inter si AC Milan, dar cele doua cluburi au facut oferte de imprumut de 1,5 milioane de euro, cu optiune pentru alte 4,5 milioane de euro daca jucatorul ar fi convins, scrie LaRoma24.it.

Steaua a platit 700.000 de euro pentru Chiriches, dar Pandurii Targu Jiu mai detin 25% dintr-un viitor transfer. Procentele gorjenilor pot fi, insa, rascumparate pana la 31 decembrie 2013, in schimbul a doar 500.000 de euro.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …