Saturday , April 20 2024

Viitorul lui Hagi ar putea avea noi patroni in cateva luni: Acum facem auditul

Conducerea clubului Viitorul Constanta a anuntat ca negocierile pentru vanzarea unui pachet de actiuni continua.

hagi

Directorul general Cristian Bivolaru a afirmat ca acestea s-ar putea finaliza in toamna. In acest moment, se face auditul clubului Viitorul.

“Suntem in negocieri avansate pentru vanzarea de actiuni. Discutiile sunt atat pentru pachetul majoritar, cat si pentru cel minoritar. Exista investitori straini interesati de fotbalul romanesc. Pe Hagi nu-l deranjeaza daca nu ar mai avea controlul absolut. O conditie esentiala pusa de investitori este ca Hagi sa ramana in club. Investitorii sunt europeni, dar nu sunt rusi. Rusii au venit atunci cand i-au oferta lui Hagi pentru Kazan si erau interesati si sa investeasca in club.

Pana la toamna Viitorul ar putea avea un nou actionariat, corect. Acum facem auditul. Se vorbeste multe despre investitiile lui Hagi, pot sa spun ca el nu a castigat niciun leu. Tot ce s-a luat pe transferuri de jucatori, s-a reinvestit. Cred ca aceasta este solutia pentru viitorul Viitorului. Asta ne va permite sa vindem maxiumum un jucator pe an”, a spus Bivolaru la emisiunea Prosport Live.

Discutiile pentru vanzarea clubului Viitorul au inceput in decembrie 2016, dupa cum Ziare.com a dezvaluit in exclusivitate la acea vreme.

Hagi a investit peste 15 milioane de euro pentru a transforma clubul intr-o pepiniera, iar acum tocmai a castigat titlul in Liga 1.

Mai mult ca sigur, Hagi va ramane antrenor si din vara la Viitorul.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …