Tuesday , April 16 2024

Viitorul Liteni și Moldova Drăgușeni sunt în pole-position pentru calificarea în finala Ligii a IV-a

Cele două formații au câștigat în etapa programată în Vinerea Paștelui și conduc în clasamentele celor două grupe ale campionatului înaintea ultimei runde

Viitorul Liteni și Moldova Drăgușeni sunt în pole-position pentru calificarea în finala campionatului Ligii a IV-a, cu o etapă rămasă de disputat din faza grupelor.

Viitorul Liteni are punctaj maximum după cinci runde, după ce a câștigat la “masa verde”, prin neprezentarea adversarului, meciul pe care trebuia să-l dispute vineri, pe teren propriu, în fața Siretului Dolhasca.

În celălalt joc din Grupa A, Juniorul Suceava a câștigat la Frătăuții Vechi, prin golurile marcate de Pelepco (3) și Breniuc.

Clasamentul Grupei A:

  1. Viitorul Liteni 15p
  2. Juniorul Suceava 12p
  3. Progresul Fratautii Vechi 3p
  4. Siretul Dolhasca 0p

În Grupa B, Moldova Drăgușeni și-a consolidate fotoliul de lider, după ce s-a impus la Siret, cu 2-0, în vreme ce LPS Suceava a realizat scorul penultimei etape, 9-0, pe teren propriu, cu Fântânele.

Clasamentul Grupei B:

  1. Moldova Drăgușeni 13p
  2. LPS Suceava 11p
  3. Zimbru Siret 4p
  4. Recolta Fantanele 0p

Ultima etapă din faza grupelor programează marți, de la ora 18.00, meciurile Juniorul Suceava – Viitorul Liteni, Siretul Dolhasca – Progresul Frătăuții Vechi, Moldova Drăgușeni – LPS Suceava și Recolta Fântânele.

Câștigătoarele celor două grupe se vor întâlni pe data de 6 mai, pe stadionul Areni, în finala pentru desemnarea campioanei județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Jurnaliștii francezi nu-l uită și nu-l iartă pe arbitrul român Istvan Kovacs

UEFA a desemnat, duminică, arbitrul partidei din manșa retur a sferturilor de finală ale Ligii …