Saturday , May 8 2021

Viitorul Liteni și Moldova Drăgușeni conduc în cele două grupe ale Ligii a IV-a

Viitorul Liteni a bifat a patra victorie consecutivă după ce a câștigat, cu 2-1, la Frătăuții Vechi, în vreme ce Moldova Drăgușeni a realizat scorul etapei a IV-a, 5-0, pe teren propriu, cu Recolta Fântânele

Viitorul Liteni a ajuns la patru victorii consecutive de la startul noii ediții de campionat a Ligii a IV-a, după ce s-a impus miercuri după-amiază, pe terenul celor de la Progresul Frătăuții Vechi, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Radu Tomescu și noua achiziție, veteranul Daniel Bălan.

În celălalt meci din etapa a IV-a a Grupei A, Juniorul Suceava a câștigat din nou la „masa verde”, prin neprezentarea adversarului, în fața Siretului Dolhasca.

Clasamentul Grupei A:

  1. Viitorul Liteni 12p
  2. Juniorul Suceava 9p
  3. Progresul Fratautii Vechi 3p
  4. Siretul Dolhasca 0p

Moldova Drăgușeni a mai făcut un pas spre câștigarea Grupei B, după ce a trecut pe teren propriu (foto), de Recolta Fântânele, cu scorul de 5-0, prin reușitele semnate de Cutaș (2), Nechitoaia, I. Niță și Pânzariu.

Tot în Grupa B, LPS Suceava a câștigat în deplasarea de la Siret, cu scorul de 1-0, printr-un gol înscris din lovitură liberă.

Clasamentul Grupei B:

  1. Moldova Drăgușeni 10p
  2. LPS Suceava 8p
  3. Zimbru Siret 4p
  4. Recolta Fantanele 0 p

Următoarea etapă, penultima, va avea loc vineri, de la ora 18.00.

Câștigătoarele celor două grupe se vor întâlni pe data de 6 mai, pe stadionul Areni, în finala pentru desemnarea campioanei județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Simona Halep l-a adus din nou ca antrenor pe Daniel Dobre

Imediat dupa ce a “oficializat” despartirea de Artemon Apostu-Efremov, Simona Halep a anuntat cooptarea unui …