Tuesday , July 23 2024

Viitorul Liteni și-a aflat adversarele din faza regională a Cupei României

Echipa condusă de Demis Maranda va înfrunta în Grupa I formațiile CSM Pașcani (acasă – 10 iulie) și Comstar Vaslui (deplasare – 13 iulie).

.

Federația Română de Fotbal a stabilit miercuri, prin tragere la sorți, programul meciurilor din faza regională a Cupei României, ediția 2024-2025.

Viitorul Liteni, câștigătoarea trofeului la nivelul județului Suceava, a fost repartizată într-o grupă din care mai fac parte câștigătoarele cupei din județele din Vaslui și Iași.

Astfel, echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca va întâlni CSM Pașcani (acasă – 10 iulie) și Comstar Vaslui (deplasare – 13 iulie).

Câștigătoarea acestei grupe va înfrunta, pe teren propriu, pe 20 iulie, câștigătoarea celelaltei grupe din regiunea Moldovei, alcătuită din formațiile Voința Ion Creangă (Neamț), Pro Sport Vârfu Câmpului (Botoșani) și Vulturul Măgirești (Bacău).

Echipa care se va impune în finală va primi trofeul Cupei României pentru regiunea nord-est și se va califica în primul tur din faza națională a Cupei României, programat pe 31 iulie.

Viitorul Liteni a câștigat pentru al treilea an consecutiv faza județeană a Cupei României, după 6-5, la loviturile de departajare, cu Juniorul Salcea. (D.C.)

Vezi si

Juniorul Suceava și FC Botoșani, câștigătoarele din cel de-al doilea weekend al Juniors Cup

Juniors Cup Suceava – turneul în care fiecare copil este premiat pentru bucuria de a …