Tuesday , April 23 2024

Viitorul Liteni defilează spre titlul de campioană în Liga a IV-a

Echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca a bifat al 15-lea succes stagional, după ce s-a impus duminică, pe teren propriu, în fața Victoriei Vatra Moldoviței, cu scorul de 6-0 

Viitorul Liteni defilează spre titlul de campioană județeană. Trupa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca a bifat a 15-lea succes în actualul sezon al Ligii a IV-a, după ce s-a impus în fața Victoriei Vatra Moldoviței, cu 6-0, prin golurile marcate de Tomescu (4) și Gliga (2).

Cu un nou rând de echipament și un nou sponsor la club, Recolta Fântânele a trecut pe teren propriu, de Vânătorul Dorna Candrenilor, cu scorul de 4-0, prin reușitele semnate de Fl. Călin (2), Lăcătușu și Epure, în timp ce Siretul Dolhasca a câștigat la Poieni Solca, cu 6-1, prin golurile lui Homneac (2), Ferariu, Grădinaru, Sava și Constantin.

Şomuzul Preutești s-a întors cu trei puncte de la Câmpulung Moldovenesc, grație unui gol înscris de Pînzariu, în vre­me ce Progresul Frătăuții Vechi a câștigat pe teren propriu, în fața Zimbrului Siret, cu scorul de 4-1, prin reușitele lui Lelcu (2), S. Ilie și Al. Scutariu.

FC Pojorâta a rămas pe locul 2 după victoria înregistrată la Verești, Moldova Drăgușeni a câștigat la Cajvana, iar Juniorul Suceava și LPS Suceava au încheiat nedecis, scor 2-2, pe stadionul “1 Mai” din Ițcani.

Rezultatele etapei a XX-a:

Sporting Poieni Solca – Siretul Dolhasca 1-6

Viitorul Verești – FC Pojorâta 2-3

Recolta Fântânele – Vânătorul Dorna Candrenilor 4-0

Juniorul Suceava – LPS Suceava 2-2

Viitorul Liteni – Victoria Vatra Moldoviței 6-0

Progresul Frătăuții Vechi – Zimbrul Siret 4-1

Stejarul Cajvana – Moldova Drăgușeni 2-5

Rarăul Câmpulung – Şomuzul Preutești 0-1. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …