Wednesday , April 24 2024

Viitorul Liteni a devenit favorită la câștigarea titlului de campioană în Liga a IV-a

Echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca s-a distanțat la șase puncte în fruntea clasamentului după victoria cu Juniorul

Viitorul Liteni a devenit favorită la câștigarea titlului de campioană în Liga a IV-a, după s-a impus duminică, pe teren propriu, în derbyul cu Juniorul Suceava, cu scorul de 1-0. Echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca s-a impus printr-un gol marcat de Nae Gliga în minutul 35.

Meciul de la Fântânele a fost întrerupt în minutul 60, după ce oaspeții s-au retras de pe teren la scorul de 3-0 în favoarea gazdelor de la Recolta.

Moldova Drăgușeni s-a apropiat de podium, după ce a câștigat acasă, în fața Progresului Frătăuții Vechi, cu scorul de 4-0, prin reușitele semnate de Alin Scutariu (două), Alexandru Dragomir și Ionuț Niță.

Victoria Vatra Moldoviței a câștigat în mod surprinzător la LPS, 1-0 în fața Bucovinei Dărmănești, în urma golului lui Lucian Dujac, în timp ce Foresta II a reușit al treilea succes consecutiv de la startul returului, 3-2 la Gălănești.

În alte două meciuri ale rundei a XVIII-a, Sporting Poieni Solca a învins Rarău Câmpulung, cu 5-1, iar Siretul Dolhasca s-a impus la Vatra Dornei, cu scorul de 2-1, prin golurile înscrise de Marius Ciobanu și Constantin Ferariu.

Rezultatele etapei a XVIII-a:

Dorna Vatra Dornei – Siretul Dolhasca: 1-2

Recolta Fântânele – Şomuzul Preutești: 3-0

Viitorul Liteni – Juniorul Suceava: 1-0

Moldova Drăgușeni – Progresul Frătăuții Vechi: 4-0

Academica Gălănești – Foresta II Suceava: 2-3

Sporting Poieni Solca – Rarău Câmpulung: 5-1

Bucovina Dărmănești – Victoria Vatra Moldoviței: 0-1. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …