Tuesday , April 23 2024

Viitorul Constanţa părăseşte Europa. 0-0 cu Gent

viitorul-gent

Viitorul Constanța a fost eliminată din Europa League, după ce a terminat la egalitate cu formația belgiană KAA Gent, scor 0-0, joi seara, pe Stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, în manșa a doua a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

Soarta calificării era decisă din prima manșă, adjudecată de Gent cu 5-0. Astfel, echipa belgiană nu a mai forțat la Ovidiu, menajând și o serie de piese de bază.

Prima repriză a fost săracă în acțiuni de poartă, fiind de consemnat doar un șut al lui Vlad Rusu (24) și o ocazie bună a oaspeților, prin Kujovic (35), blocat in extremis în momentul șutului de Hodorogea. FC Viitorul ar fi trebuit să beneficieze de un penalty, în min. 10, când Mitrovic a comis henț în propriul careu, însă arbitrul a făcut semn ca jocul să continue.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a făcut un joc ceva mai bun după pauză, dar nu a reușit să se apropie periculos de poarta lui Thoelen. Nimely (56) a avut un șut deviat pe lângă poartă (56), dar cele mai bune oportunități au fost irosite de Răzvan Marin, al cărui șut a fost respins de portar (72), și de Dumitrescu (81), care a finalizat cu un șut o frumoasă acțiune personală, mingea fiind deviată în corner.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …