Thursday , April 25 2024

VIDEO Scene violente la Roma. Pliskova si-a iesit din minti: a rupt scaunul arbitrului cu racheta

pliskova scandal

Karolina Pliskova a oferit faza zilei în turul 2 al turneului WTA de la Roma. Cehoaica de pe locul 5 WTA, care a eliminat-o pe Halep în sferturi la Madrid, a avut o reacție ieșită din comun în meciul cu Maria Sakkari.

În setul decisiv, la 5-5, cehoaica a trimis un “smash” care a prins terenul, însă arbitrul de scaun a spus că mingea a fost afară, la indicația uneia dintre arbitrele de tușă. Pe reluare se vede clar că mingea prinde nu doar tușa, ci a fost cu totul în teren. A urmat un schimb dur de replici între Pliskova și arbitra de scaun, sub privirile spectatorilor care erau și ei nedumeriți:

Dialogul dintre Pliskova și arbitru:

Arbitru: “Nu avem o urmă, nu mi-a arătat. Karolina, da, am văzut, tușiera a spus că a ieșit afară”
Pliskova: “Ea nici măcar nu poate să arate urma, a fost atât de mult în interior”
Arbitru: “Știu, înțeleg ce spui…Dar am pierdut urma”
Pliskova: “Dar tușiera nu poate să ne-o arate?”
Arbitru: “Știu că ea stă acolo, dar a pierdut urma”
Pliskova: “Cum poate să pierdă urma? Cheamă supervizorul”

Arbitrul de scaun a chemat supervizorul, însă nici așa nu s-a schimbat decizia. Pliskova i-a explicat și ea același lucru supervizorului: “Pot să-ți arăt urma”, în timp ce supervizorul îi spune că trebuie să aplice regulamentul și că nu mai poate face nimic.

Arbitru: “Înțeleg, dar eu am văzut că a fost afară, din punctul meu de vedere, a fost afară. Am și spus că a fost afară și apoi ne-am uitat cu toții”, a încheiat arbitrul de scaun.


Punctul nu s-a mai rejucat, iar acest lucru a costat-o calificarea pe Pliskova. Sakkari s-a calificat în optimile de finală, scor 3-6, 6-3, 7-5. La finalul meciului, de nervi, cehoaica a refuzat să dea mâna cu arbitrul de scaun și a lovit scaunul de trei ori cu racheta. provocând daune vizibile.

digisport.ro

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …