Monday , January 30 2023

VIDEO: Noapte nebună în Argentina: Sute de mii de oameni au așteptat echipa lui Messi. Marți, zi liberă pentru argentinieni

Campionii mondiali argentinieni au sosit, luni noapte (ora locală 02.21), la Buenos Aires, cu trofeul Cupei Mondiale, urmând ca de la aeroport să meargă la baza de antrenament a naţionalei, iar în cursul zilei de marţi vor sărbători alături de fani.

Cu această ocazie, în Argentina a fost declarată zi liberă, doar instituţiile statului şi băncile urmând să fie deschise până la ora locală 12.00.

Naţionala Argentinei a plecat luni din Qatar şi a efectuat o escală la Roma.

Campionii au fost așteptați în timpul nopții de sute de mii de fani, la aeroport sau pe traseul spre baza de antrenament.

Conform imaginilor televizate, după ce au coborât din avion, jucătorii au urcat într-un autobuz descoperit, care i-a dus la baza de antrenament, unde vor sta peste noapte, iar apoi vor merge la Obelisc, locul de sărbătoare a fanilor.

Guvernul din Argentina a autorizat o mare „adunare populară”, la eveniment urmând să participe peste un milion de persoane (așa cum s-a întâmplat și imediat după ce Messi și compania au triumfat împotriva Franței).

Vezi si

Bucovina Rădăuți a bifat a treia victorie în amicale

Echipa antrenată de Ionuț Plămadă s-a impus, cu scorul de 6-0, în meciul-test disputat sâmbătă, …