Friday , April 19 2024

VIDEO. Nadal, eliminat de la Australian Open după o accidentare. Soția lui plânge în tribune

Rafael Nadal a fost eliminat în turul II, la Grand Slamul de la Australian Open. Nadal a pierdut în trei seturi în fața lui Mackenzie McDonald, după ce a suferit o accidentare la șold. Scorul final a fost 4-6, 4-6, 5-7, în favoarea americanului.

La finalul setului II, Rafa a acuzat dureri și nu a mai reuşit să-şi revină. Cu toate acestea, fostul lider ATP a dorit să ducă până la capăt meciul, pe care l-a terminat practic aproape într-un picior.

A fost 4-6, 4-6, 5-7 scor final pentru Mackenzie McDonald.

„Nadal e o legendă. E greu să joci cu un asemenea jucator. Eu am fost concentrat, nu m-am gândit decât la meci. Am știut că am șanse să-l înving aici.”, a spus învingătorul lui Rafa, la finalul meciului, în direct la Eurosport.

Cu 22 de titluri de Grand Slam câștigate (ultimul la ediția de anul trecut de la Roland Garros), Nadal conduce (încă) în ierarhia titlurilor majore, dar Novak Djokovic (principalul favorit al specialiștilor la Australian Open) vine tare din urmă (are 21 de trofee). Nadal a avut un final de sezon de coșmar, neputând juca din cauza unei îndelungate accidentări la picior. Accidentarea din Australia ar putea să-i pună capăt carierei.

Xisca Perello, soția lui Rafael Nadal, a fost surprinsă de camerele tv plângând în loja de pe Rod Laver Arena după ce fostul lider ATP s-a accidentat, iar imaginile cu soțul său suferind au făcut-o pe Xisca să izbucnească în plâns.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …