Tuesday , March 19 2024

VIDEO – Luptătorul sucevean Andrei Ostrovanu și-a trecut o nouă victorie în palmares

Luptătorul sucevean a câștigat la puncte, printr-o decizie unanimă a arbitrilor, meciul disputat vineri seară, în fața belgianului Franck Rubanguka, în cadrul galei Dynamite Fighting Show de la Buzău.

Andrei Ostrovanu (29 de ani) și-a trecut o nouă victorie în palmares, luptătorul sucevean câștigând la puncte, printr-o decizie unanimă a arbitrilor, meciul disputat vineri seară, în fața belgianului Franck Rubanguka, în cadrul galei Dynamite Fighting Show de la Buzău.

“Stați cu ochii pe mine. Urmează să ofer meciuri din ce în ce mai bune”, a anunțat Ostrovanu, care a ținut să mulțumeacă antrenorilor de la Ayo Gym Baia Mare, Claudiu Rasco și Adrian Brezovsky, psihologului Florin Motica, lui Marius Prisecaru și sponsorilor SafeWord și SafeSteel.

Aceasta a fost a 39-a victorie înregistrată de Andrei Ostrovanu la profesioniști într-un total de 49 de meciuri disputate până acum.

Andrei Ostrovanu a început să practice kick-boxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan. De câțiva ani suceveanul se pregătește la clubul Ayo Gym Baia Mare. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Simona Halep o va înfrunta pe Paula Badosa în meciul de revenire în circuit, la Miami

Simona Halep va evolua în prima manșă a turneului de 1000 de puncte de la …