Friday , April 19 2024

VIDEO. Carlos Alcaraz câștigă meciul turneului la US Open, e în semifinale. Careul de ași: Alcaraz-Tiafoe, Khachanov-Ruud

Ultimul sfert de finală de la US Open, între spaniolul Carlos Alcaraz (4 ATP) și italianul Jannik Sinner (11 ATP), elevul lui Darren Cahill, a fost meciul turneului: 5 ore și 18 minute de joc intens, spectacol și dedicare 100%. A fost al doilea cel mai lung meci din istoria US Open, încheiat cu victoria spaniolului de 19 ani, care face prima semifinală de grand Slam a carierei.

Meciul dintre Alcaraz și Sinner s-a încheiat după cinci ore și 15 minute cu victoria lui Carlitos, scor 6-3, 7-6, 7-6, 7-5, 6-3.

Sinner a avut minge de meci în setul patru, pe serviciul lui, la scorul de 5-4, însă Alcaraz a rezistat fenomenal și a reușit să întoarcă soarta setului și să ducă meciul în setul al cincilea.

Și în decisiv Sinner a avut șansa lui. A făcut primul break și a condus cu 3-2 și 40-15, dar Alcaraz a revenit din nou și s-a dus spre prima semifinală de Grand Slam a carierei.

Disputa s-a încheiat la 3 fără 10 dimineața ora New York-ului, aceasta fiind partida care s-a terminat cel mai târziu în istoria US Open.

Alcaraz va juca în semifinale cu americanul Frances Tiafoe. În cealaltă semifinală se întâlnesc rusul Karen Khachanov și norvegianul Casper Ruud.

Mai jos, punctul meciului, o lovitură pe la spate a lui Alcaraz, urmată de winner:

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …