Tuesday , April 16 2024

Victoria lui Halep, comentata de un mare antrenor: “Cu siguranta se poate califica in semifinale”

halep

Unul dintre cei mai respectati oameni din lumea tenisului a vorbit despre succesul pe care Simona Halep l-a obtinut, luni, in fata lui Eugenie Bouchard, in grupa rosie de la Turneul Campioanelor.

Cunoscutul antrenor Nigel Sears considera ca adevaratul motiv pentru care Halep a reusit sa se impuna atat de usor a fost experienta.

“Halep are doi ani in plus in fata lui Eugenie. Aceasta diferenta conteaza deoarece Halep a acumulat o experienta bogata. Acesta e adevaratul motiv care a facut diferenta. In plus, Bouchard in acest an a fost mult mai inconstanta spre deosebire de Halep care a fost, cu mici exceptii la acelasi nivel. Bouchard a parut chiar tanara pe teren, iar Halep a exploatat-o la maximum. Bouchard nu a putut s-o raneasca pe Halep nici macar un pic”, a spus Sears.

Apoi, acesta a comentat sansele de calificare din grupa rosie, vazandu-le pe Serena si Simona drept favorite.

“Serena Williams a transmis un mesaj clar adversarelor sale, ca este acolo sa castige. Simona Halep a transmis si ea un avertisment, cu siguranta se poate califica in semifinale”, a mai spus Sears.

Simona Halep a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o, luni, pe Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-3.

In urmatoarea partida, Simona o va intalni miercuri pe americanca Serena Williams, la o ora ce va fi stabilita ulterior.

Dupa disputarea primelor meciuri din grupa rosie, Simona Halep conduce in clasament, fiind urmata de Serena Williams, Ana Ivanovici si Eugenie Bouchard.

In semifinalele competitiei se califica primele doua clasate.

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …