Friday , April 19 2024

Victor Piţurcă a depus memoriu pentru că nu şi-a primit banii

Managerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, le-a spus suporterilor, la întâlnirea avută miercuri, că întregul staf tehnic şi-a depus memorii la Liga Profesionistă de Fotbal, deoarece nu şi-au primit banii, conform unor surse din cadrul fanilor olteni.

Piţurcă le-a explicat fanilor problemele care sunt la club şi faptul că există datorii foarte mari.

Managerul Universităţii Craiova s-a arătat deranjat de faptul că finanţatorul Adrian Mititelu nu s-a ţinut de cuvânt şi mai mult a ieşit în presă şi a făcut scandal în această pauză de iarnă.

Piţurcă le-ar mai fi spus suporterilor că ar fi pregătit Universitatea Craiova şi în Liga a III-a, dar nu cu Mititelu la conducere.

Consiliul de Administraţie al Universităţii Craiova, întrunit marţi seară, a decis suspendarea pe o perioadă nedeterminată a contractului de muncă al antrenorului Victor Piţurcă. “Întrunit de urgenţă aseară, 11 ianuarie 2011, Consiliul de Administraţie al SC Fotbal Universitatea Craiova SA a hotărât următoarele:1.- suspendarea contractului de muncă, pe o perioadă nedeterminată, al domnului Piţurcă Victor; – suspendarea contractului de muncă, pe o perioadă nedeterminată, al domnului Neagoe Eugen; – suspendarea contractelor de muncă, pe o perioadă nedeterminată, ale domnilor Boldici Gabriel, Cristescu Silvian, Tudor Martin, Dima Marius, Marin Florin; 2. Amânarea reunirii lotului de jucători al FC Universitatea Craiova pentru ziua de vineri, 14 ianuarie 2011. 3.Până duminică, 16 ianuarie 2011, va fi numit un staf tehnic interimar”, se arată în comunicatul grupării oltene.

Managerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, nu a fost lăsat de jandarmi să intre , miercuri, în cantonamentul de la Lunca Jiului, după ce Consiliul de Administraţie a decis suspendarea pe o perioadă nedeterminată a contractului de muncă a întregului staf tehnic. Piţurcă a sosit la cantonamentul Universităţii Craiova însoţit de directorul tehnic Silvian Cristescu. Până la ora 12.00, la cantonamentul de la Lunca Jiului se prezentaseră nouă jucători: Ovidiu Stoianof, Răzvan Stanca, Ştefan Crăciun, Alexandru Piţurcă, Dumitru Hotoboc, Ovidiu Dănănae, Dorel Stoica, Valerică Găman şi Spase Dilevski. De asemenea, la cantonamentul Universităţii Craiova au fost prezenţi în această dimineaţă aproximativ 150 de suporteri.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …