Friday , March 29 2024

Victor Piturca a debutat cu o victorie pe banca Universitatii Craiova

.

Forma]ia Universitatea Craiova a învins, sâmb\t\, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sportul Studen]esc, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, primul de la revenirea lui Victor Pi]urc\ pe banca tehnic\ [i prima victorie pentru gruparea craiovean\ în acest sezon.
Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 90 de Stoianof, care a reluat în poart\ dup\ ce mingea a fost respins\ de portar, în urma unei centr\ri a lui Fir]ulescu.
Antrenorul forma]iei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat dup\ victoria din meciul cu Sportul Studen]esc, c\ juc\torii s\i au în]eles ce li s-a cerut, de[i de trei zile au un nou staf tehnic, dar sunt obliga]i s\ î[i doreasc\ mult mai mult în viitoarele confrunt\ri.
“Azi am jucat un fotbal bun. Chiar dac\ am venit de trei zile, b\ie]ii au în]eles ce vrem de la ei. Am jucat împotriva unei echipe care câ[tigase cu 3-0 în fa]a campioanei (n.r. – CFR Cluj), iar azi nu a avut niciun [ut pe poart\. Dac\ am fi reu[it s\ înscriem la ocaziile din prima repriz\, ne-am fi f\cut jocul mult mai u[or. Suporterii au fost al 12-lea juc\tor, le mul]umim, au fost extraordinari. O asemenea atmosfer\ ne dorim la fiecare meci. Suntem obliga]i s\ ne dorim mult mai mult în meciurile urm\toare. Vom avea dou\ s\pt\mâni de pauz\ [i vom pune la punct toate lucrurile negative care înc\ mai exist\”, a spus Neagoe.

N Prepeli]\: “Venirea domnului Pi]urc\ ne-a dat mult\ încredere”

Mijloca[ul Andrei Prepeli]\ a declarat, sâmb\t\, dup\ victoria cu Sportul Studen]esc, c\ juc\torii craioveni au fost motiva]i de recenta venire a lui Victor Pi]urc\ la conducerea tehnic\.
“Este o victorie muncit\. Am alergat poate cel mai mult în acest meci de la începutul campionatului, am dominat jocul de la un cap\t la altul. Sportul nu a avut nicio ocazie, iar noi 5-6 foarte clare. Venirea domnului Pi]urc\ ne-a dat mult\ încredere. Cred c\ este [i norocos, dar în primul rând este foarte foarte priceput. Avem mai mult\ încredere în noi, s-a schimbat starea de spirit. Erau ni[te probleme care s-au rezolvat sau se vor rezolva pe parcurs”, a spus Prepeli]\.
Atacantul Mihai Costea sper\ ca Universitatea Craiova s\ mai ob]in\ victorii. “Domnul Pi]urc\ ne-a spus c\ e o victorie muncit\ [i ne-a felicitat. Ne-a spus s\ o ]inem tot a[a. Sper\m s\ vin\ [i altele. Putem spune c\ a venit [i cu norocul, dac\ am înscris în minutul 90. Le mul]umesc suporterilor, au fost fantastici”, a afirmat Costea.
Juc\torul Alex Pi]urc\ s-a declarat încântat de rezultat: “Este o bucurie foarte mare, o victorie venit\ dup\ mult\ vreme. Am câ[tigat trei puncte foarte importante. Cred c\ am avut [i noroc din moment ce am câ[tigat în ultimul minut, îns\ am dominat jocul. E o atmosfer\ bun\ la echip\ [i sper\m s-o ]inem tot a[a”.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …