Victor Becali: Totul a fost lămurit între Chivu şi Benitez

reportersite
28 septembrie 2010, 13:19

Impresarul Victor Becali a declarat marţi pentru fcinternews.it că incidentul dintre fundaşul Cristian Chivu şi tehnicianul lui Inter Milano, Rafael Benitez, de la meciul cu AS Roma, a fost aplanat după ce jucătorul a discutat cu antrenorul său.
„Chivu a avut discuţie lămuritoare cu Benitez şi cu ceilalţi jucători implicaţi. Totul a fost dat uitării”, a spus Becali.

Potrivit presei italiene, Chivu le-a cerut scuze lui Benitez şi coechipierilor săi pentru ieşirea nervoasă avută la meciul cu AS Roma.

Fundaşul Cristian Chivu l-a ameninţat pe antrenorul Rafael Benitez, sâmbătă, în timpul meciului cu AS Roma, pierdut de Inter Milano, scor 0-1, că va ieşi de pe teren. „Dacă nu schimbi ceva, dacă nu aleargă şi ei, eu ies de pe teren”, i-a strigat Chivu lui Benitez.

Tehnicianul spaniol a explicat după meci că a discutat cu Chivu şi au încercat să rezolve problema existentă: „Chivu? A fost o problemă tactică, nu am auzit ce a spus, la pauză am discutat şi mi-a spus că are nevoie de ajutor, am încercat să rezolvăm problema”.