Monday , November 28 2022

Vezi cine il inlocuieste pe Chipciu la Steaua. Cum va arata echipa la inceputul sezonului

stanciu

Steaua nu aduce înlocuitor pentru Chipciu, chiar dacă accidentarea acestuia l-a scos din calculele pentru tururile preliminare ale Champions League. Nicolae Stanciu, de la Vaslui, primeşte astfel ocazia să-şi cîştige un loc printre fotbaliştii importanţi ai roş-albaştrilor. Becali şi Reghecampf au convenit că Stanciu, mijlocaşul ofensiv în vîrstă de 20 de ani cumpărat din Moldova cu 800.000 de euro, e soluţia potrivită pentru substituirea lui Alex.

Stanciu e un jucător apropiat, ca profil, de Chipciu. Fiecare dintre ei şi-a demonstrat versatilitatea în ultimii ani evoluînd pe mai multe poziţii în ofensivă, fie ca extremă stînga sau dreapta, fie ca mijlocaş central ofensiv.

O diferenţă există: Stanciu a avut mai degrabă un rol de play-maker, de pasator, în vreme ce ex-braşoveanul în vîrstă de 23 de ani a dovedit că e mai bun marcator. Chipciu a înscris de 6 ori în 27 de apariţii în Liga 1 în acest sezon, faţă de ex-vasluian, care în 30 de partide disputate în campionat nu a punctat niciodată. Nicuşor a punctat o singură dată pentru galben-verzi, în returul stagiunii trecute, un gol formidabil în victoria cu Petrolul, 2-1 la Polieşti.

Cum ar arăta echipa în prima jumătate a sezonului:
Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Rusescu

gsp.ro

Vezi si

CM Qatar. Rezultatele de duminică. Marocul produce surpriza și învinge Belgia. Egal în meciul Spania – Germania

Duminică, la Campionatul Mondial din Qatar, s-a înregistrat o nouă surpriză: înfrângerea Belgiei de către …