Tuesday , September 26 2023

Vezi cine este noul sponsor principal al Nationalei de fotbal

Echipa naţională a României are un nou sponsor principal, conducerea Federaţiei Române de Fotbal semnând, luni, un contract valabil trei ani cu producătorul de bere Timişoreana, partener oficial şi în alte două competiţii, Cupa României şi Supercupa.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că este dificil să atragi un sponsor alături de echipa naţională în absenţa performanţei. “Astăzi semnăm un contract cu Timişoreana, care este de altfel şi sponsorul Cupei României şi Supercupei. Din păcate, rezultatele din ultimul timp ale naţionalei, comportamentul oamenilor de fotbal în media şi chiar al suporterilor până cu câteva luni în urmă a determinat ca numărul partenerilor şi cifrelor cu care noi lucram până acum să se diminueze îngrijorător. Am prezentat şi în Adunarea Generală deficitul de buget pentru că aşa e normal. Dar iată că azi Timişoreana vine şi semnează cu federaţia un contract valabil trei ani prin care să ajute echipa naţională a României”, a spus Sandu.

Oficialul a adăugat că va încerca să atragă şi alţi sponsori alături de naţională, dând exemplu companii din industria petrolului, bănci şi producători auto. “Suntem în continuare în căutare de alţi parteneri, batem la mai multe uşi, încercăm să le deschidem. Pentru că nu ne putem măsura cu marile federaţii. Cele din Spania, Germania, Franţa sau Italia au bugete de peste 120 de milioane de euro pe an, iar cel al FRF este undeva între 12 şi 14 milioane. Cu toate acestea am reuşit să susţinem cele 13-14 echipe naţionale ale României. Sper să atragem în continuare ceva parteneri din petrol, ceva din bănci şi ceva din producţia de autoturisme, dar pentru asta trebuie să şi dăm o imagine bună. Eu asta încerc în ultimele şase luni, să refac imaginea fotbalului românesc”, a precizat Sandu.

Vezi si

Juniorul Salcea a preluat șefia în Liga a IV-a

Echipa condusă de Paul Bosancu este neînvinsă după primele cinci etape Juniorul Salcea a preluat …