Saturday , April 20 2024

Vezi ce decizie a luat Reghecampf dupa Steaua-Legia 1-1

reghe

Laurenţiu Reghecampf va menaja mai mulţi titulari la Mediaş, la meciul Gaz Metan-Steaua, din etapa a 6-a a Ligii I, pentru a-i odihni în vederea returului de la Varşovia, cu Legia, din play-off-ul Champions League.

Laurenţiu Reghecampf a mizat pe acelaşi nucleu de jucători, indiferent de competiţie, dar de data aceasta tehnicianul Stelei ia în calcul să facă modificări masive în primul “11”. Antrenorul îi va odihni pe jucătorii importanţi în perspectiva revanşei cu Legia, ce va avea loc marţi, în Polonia, scrie GSP.

În aceste condiţii, sîmbătă, în deplasarea de la Gaz Metan, din unsprezecele de start al roş-albaştrilor sînt şanse mari să absenteze Georgievski, Latovlevici, Bourceanu, Adi Popa, Stanciu sau Piovaccari. Acestora li se adaugă şi Chiricheş, care are în continuare probleme la şold şi e incert şi pentru meciul de la Varşovia.

În schimb, din cauza lipsei de variante, dar şi pentru a-i suda, în centrul defensivei vor fi trimişi Szukala şi Gardoş, jucători ce aproape sigur vor fi pe gazon şi marţi, împotriva leşilor.

Suspendat la returul din Champions League, Mihai Pintilii va fi titularizat în partida din Liga I, unde cel mai probabil va face pereche în centrul liniei mediane cu Filip, iar Prepeliţă va fi folosit în banda dreaptă, în locul lui Adi Popa.

În ofensivă, Reghe se vede nevoit să-l odihnească pe Piovaccari, unicul lui vîrf disponibil din lot. Aşadar, ca şi în ultimele minute ale partidei de miercuri seara, Iancu va fi atacantul de careu al roş-albaştrilor.

Cum ar putea arăta Steaua la Mediaş: Tătăruşanu – Rîpă, Szukala, Gardoş, Pîrvulescu – Pintilii, Filip – Prepeliţă, Răduţ, Ad. Cristea – Iancu.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …