Friday , April 19 2024

Vezi adevaratul motiv pentru care Reghecampf ramane la Steaua

reghecampf

Laurenţiu Reghecampf are de recuperat 200.000 de euro de la Steaua, din salarii şi diferite bonusuri pentru performanţă. Antrenorul roş-albaştrilor nu a mai fost plătit de Gigi Becali de cinci luni şi nu a încasat nici bonusul de 100.000 de euro pentru câştigarea titlului.

Laurenţiu Reghecampf are de primit bani mulţi de la Steaua, motiv pentru care, se pare, a şi decis să rămână la conducerea roş-albaştrilor până îşi va primi şi ultimul euro din contract, scrie ProSport.

Reghecampf şi staff-ul său tehnic nu au mai văzut nici un salariu din ianuarie. Tehnicianul şi-a ajutat pe cât a putut antrenorii secunzi, cărora le-a împrumutat câteva mii de euro pentru a se descurca în această perioadă. Se pare că gluma s-a îngroşat şi, deşi în club au intrat milioane de euro din urma biletelor vândute din Europa League, Reghe nu a primit nimic. Din banii lui Hrebenciuc, conducerea a ales să-şi plătească fotbaliştii, care împlineau aproape patru luni de restanţe.

“S-au plătit jucătorii, li s-au achitat restanţele salariale, acum totul e în ordine. Problema e că nu s-a achitat nici un ban către staff-ul tehnic”, au dezvăluit surse din conducerea Stelei.

Reghecampf are de primit remuneraţia din ultimele cinci luni, plus prima de obiectiv pentru obţinerea titlului cu numărul 24.

“Are de luat 50.000 de euro din salarii, 100.000 de euro pentru câştigarea campionatului, că avea trecut în contract, dar şi alte prime din cupele europene. Aproximativ 200.000 de euro”, au declarat aceleaşi surse.

Şi cum până în acest moment contul nu a fost alimentat, Reghecampf nu doreşte să păresească trupa bucureşteană_ “Dacă va pleca, atunci sigur nu va mai încasa nimic. Aşa, a ales să rămână până îşi primeşte şi ultimul ban. Dacă era cu banii la zi, ar fi plecat de mult!”.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …