Friday , March 29 2024

Vesti bune din partea antrenorilor Bellu si Bitang

bellu-bitang

Octavian Bellu si Mariana Bitang au anuntat ca au gasit sustinerea financiara pentru acordarea de burse, astfel ca planul lor de rederesare a gimnisticii romanesti va avea succes.

“Este fantastic de interesant, de amuzant daca vrei, si de motivant sa lucrezi cu acei copii, sa-i descoperi, sa-i vezi ca-si doresc sa faca performanta. In primul rand isi doresc sa se joace, sa faca gimnastica in joaca si la un moment dat gimnastica de performanta. Si Larisa Iordache a inceput pe role intr-un parc si a ajuns campioana si medaliata la JO”, a spus Octavian Bellu la Dolce Sport.

“Copiii iubesc in continuare gimnastica si ei si-ar dori sa vina, dar familiile lor din nefericire nu-si permit. In anii dinaintea Revolutiei existau anumite burse, mai ales in centrele cele mai importante de gimnastica din tara, si erau cu sutele acele burse. Dupa ’89 au disparut! Asta consider eu ca este principalul motiv pentru care copiii nu au mai venit catre gimnastica. Am reusit acum sa gasim sustinerea financiara care ne va permite sa-i suportam in pregatire, asigurandu-le masa, cazare, echipament si chiar un mini-calendar competitional specific varstei lor. O sa incepem in forta din 2014”, a spus si Mariana Bitang.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …